Monday, February 7, 2011

The Wishlist (Part 2)

When it comes to the Wishlist, i would say Yeayyyy!!!

Ok this part i think it impossible i can get it now but then it is my dream and definitely i'll put is under my Wishlist. weeee ;p

If dulu aku sangat2 teruja dan teringin untuk pakai this car:

:: Honda City ::

lepas tu bile lama2 teruja lak nak pakai yg ni:

:: Suzuki Swift ::

or

:: Suzuki Swift Sport ::

but then i lagi2 dan sgt2 teruja untuk pakai kereta ni in future, Insya Allah kalau ada rezeki :) even dia tak la secanggih kete2 lain tp sy sgt sukakannya! rasa jam jatuh chenta kali pertama bile tgk kerete ni depan mata aritu...ada byk kaler sampai kaler purple pon ada! if sy amik, sy akan amik kaler putih laa! sbb putih itu suci (tak masal)...hahahha tak la actually minat kereta yg kaler putih...tp susah jaga okeh!
pics below i amik dr website tp takde show kaler putih so i grab apa yg ada... :)

:: The Side Mirror ::

:: Fiesta ::

:: Ford Fiesta ::

:: Full View ::

:: Ford Fiesta ::

hiks! ni lah dia yg i sgt2 teruja tuh...oh i HEART you Fiesta....tak kesa la org kata 2ndhand value dia jatuh ke apa ker but I damn love it.
The Specifications if you want to view more about this Fiesta, the price is RM82,888...ada byk lapan kat situ okeh..manyak ong! ok da diam!

maka, seharusnya sy mimpi Fiesta ini malam. Berusaha untuk mendapatkannya suatu hari nanti...insya Allah.


Till now,

Love,
Nana

4 comments:

Eva said...

hehaa swift sile pakai swift shayer da nk muntah nek swift ;P

nainafadina said...

hahhahaha dulu yer Swift di hati tp skrg FIESTA! jatuh chinta dowh..camner camner camner....?

Eva said...

hee tp swift bkn aku pnya pun hahaha nama no.2 ja...
ada rezeki ko beli insyallah amin... =)

nainafadina said...

amin amin...hehehehe..