Tuesday, March 8, 2011

i am officially 25! (part 1)

Oh the title would awesome! Sweet 25...sweet kah??

When it comes to my best day which is my BORN day i would say yeaayyyy instead of OMG, i'm 25 old or vice versa..hukhuk!

I was born on 7th March 1986 ok, ari Jumaat (siap mention hari okeh, sila appreciate). So, yesterday, i turn to 25...hahahah so rasa hari tua semakin menjelma...adeiii 5 thn lagi dh takde 2 kt depan so jadi 3...uwaaaa takmo takmo....hahahaha tetibe takleh terima kenyataan eh...

So, since tak berapa nk sweet 17 sgt, buffday celeb pon buat ala2 kadar cekodok ja..Actually, Saturday aritu dh sambut dgn Amad Fadhil, takla sambut sgt pon, biasa2 jek, g makan2, tgk movie( citer I Am Number Four, recommended utk tgk, sile pergi tgk ). Friday malam dia dh bgtau dia nk bg apa kt i but then he said sorry sbb terpaksa bgtau and takde surprise....reason dia sbb dia puas cr merata the 'Gift' tp tak jumpa...pity u sampai letih2 cr benda tu..hikhik!

Then, he said tomorrow we'll be going to Mid Valley to find that 'thing' tp kali ni dgn i, dah sampai mid, park atas sekali okeh (berapa kali pusing dh)...then pegi beli tiket movie, (konon2 nak guna birthday treat by GSC tapiii tak boleh okeh, khas utk cerita2 lama jek, terima kaseyy GSC!! hampagass betoll bek takyah bg birthday treat! )

After bought the ticket, pewot apa lagik kan menari dgn riang ria, so pit stop kejap kat Teppanyaki, beef teppanyaki yg sgt lazat.................yummy!

Then, jalan2 la cari the 'thing', guna directory Mid, jalan punya jalan sekali ada lah Issey Miyake buat road show launching new product, adoiii jatuh chenta aku bau dia...tatau nk kata tp mmg sedap! hahahahha tak masal kan tp mmg sgt jatuh chenta..ni pics dia...


tgk warna dia jek dh cam adorable kan..sweet jek cam i...(tak masal)

ok lepas cr punya cari punya cari punya cari, takde ok..semua kedai we all dh g tgk okeh tp tiada satu pun yg jual...wakakakak tetibe rasa sedey lak tgk amad fadhil cam bersungguh-sungguh sbb dia kata benda tu one of my WISHLIST so terharu rasa....*feeling jap*...so dh penat satu mid tu dok pusing cam org gila pasal nk carikan aku ni sbnrnya, Baby G (G-MS) tptak jumpa okeh..so aku dgn redha nya ckp takpela, takde rezeki, dh puas cr merata mmg takde..sangat terharu sbb dia nk fulfilled one of my Wishlist...thank u ahmad fadhil..

Dah penat, so we all just lepak jek sambil ber'Java Chip'...nyumm nyummm...masa tu tgk si dia dh cam tak keruan, pelik, pening kepala katanyer sbb tak dpt cr apa yg aku nak, so sweettt of u, then he asked me, 'syg nak apa?'.......aku cam lagilah tatau kan..hahahah aku ckp tak kesa, tak dapat pape pon takpe asal dia igt buffday buah hati dia ni...hikkk waichehhhh sopan tak dpt gf cam aku...agaggagaga~~

So dia ckp dgn aku beli self care ok ker? He said, 'kite g Body Shop and syg pilih la nak apa, amik je'...aku cam errrrr ok (hati suka!!) so after choosing, itu ini, siap wrapping eh..hahahha saje nyusahkan promoter tu pedulikkk...so ak dh dpt la hadiah ak..yeayyyy! thank u....semua benda tu ak rasa cam nk makan okeh bau dia...lepas ni diam2 ak makan...(sila jgn marah)

After that, we all went to movie, I Am Number Four..its just awesome! Keluar movie, pegi Jusco, sempat shopping lagik tu even dh nak tutup mid tu...hahahhaha! so dh betul2 pukul 10 br la kitorang went to carpark and u know what, jammed okeh! dh la tingkat paling atas sekali park, jammed yg langsung tka jalan dlm parking area, so imagined! betul2 dapat keluar dr car park mid valley adalah 11.33pm (sangat lapar)..........so we just went through to Naili's Sentul, hahaha belasah makan cam beruang! (dekat mid dr pukul 2pm - 11.33pm.....) mmg pandai!

Then, lepas lepak makan dan dah jadi beruang, (tak penat lagi tuh), pegi jalan lagikkkk!!! kt mana? pegi Nite Bazaar Danau Kota...saje jalan katanyer! so masa dh nk balik tu battery ak cam dh nak flat gila so dlm kereta haruslahh kroihhh kroihh kroihhhhhhh.........

Sampai umah terus flat abis...hamekkkk!

But this is an AWESOME birthday celeb with beloved one. Mmg takde kek or surprise apa2 but for me it just simple and nice, plus exciting.

Thank you so much, u are such a darling, Ahmad Fadhil

and Sunday, 6th March i got a bouquet too! yeayyy....thanks for the gift and the bouquet, i'd really appreciate it!

I was blessed because I was loved by YOU.

I.L.Y.A.F.


done. C u in part 2! (eh bufday i pon ada part 2 taw igt hape? hikk!

till now,


Love,
Nana

2 comments:

Noor said...

wow...........!! dapat adiah okeh ! so sweeetttt amad fadhil! dapat munge lagikk tuh! hikkkk ;D

nainafadina said...

hadiah biasa jek tu..heeee.....